Pitanje:
Koja je razlika između automatskog moment ključa i klik ključa?
Sponge Bob
2013-04-02 08:36:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koja je razlika između automatskog moment ključa i momentalnog ključa s klikom?

Trenutno je moment ključ od 1/2 inča koji koristim na svom Jeepu stvarno jeftin koji sam kupio na Amazonu i klikne kad dosegne zadani moment ... Očito je da je ovo moment ključ.

Tražim sada 1/4 moment ključa, jer sam stvorio popriličan odabir 1/4 udarnih nasadnih ključeva. i volio bih ih koristiti na svom džipu, jer su puno ljepše kvalitete od mojih 1/2 inčnih utičnica, a 1/4 ključa može stati na mnogo mjesta, 1/2 ključa ne može. Tijekom pretraživanja naišao sam na moment ključeve koji se prodaju kao "automatski", ali imam poteškoća s otkrivanjem koliko se točno razlikuju od moment ključa.

Imaju li automatski moment ključevi zaustavljanje kvačilo ili nešto slično koji sprečava pretjerano vrtanje?

Za sve vas zabrinute ... Još uvijek planiram koristiti svoje 1/2 utičnice za matice, svjećice i sve svoje matice veće od 9/16 :)

Dobro pitanje, imam široku paletu moment ključeva i moment odvijača, ali nikada nisam ni čuo za "automatski" moment ključ!
Jedan odgovor:
Mike Saull
2013-04-02 21:57:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mislim da je klik-ključ automatski moment-ključ. Mislim da je automatski moment ključ bilo koji ključ koji prestaje primjenjivati ​​moment kada dostigne navedeni moment. To se može postići na više načina. Bez obzira koristi li kvačilo ili oprugu i kuglu, nebitno je.

Ključ za ključeve nakratko će zaustaviti primjenjivanje momenta nakon što dostigne navedeni moment, sve dok zaustavite moment ključa i tada ćete postići željeni moment . Dakle, u tom je smislu automatski.

Stari stil 2 bara i momentni ključ za metar s druge strane nisu automatski jer morate paziti na mjerač da biste znali kada se zaustaviti.

Upotrijebite sve što daje točnu ocjenu zakretnog momenta (nešto što je kalibrirano).Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 3.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...