Pitanje:
Kako popraviti opušteni headliner
Bob Roberts
2011-03-08 23:55:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Moj je headliner počeo progibati točno iznad suvozača. Iako mi ne uzrokuje nikakve probleme (nije toliko nizak da udari putnika ili mi odvuče pažnju), vrlo je ružan. Koji je najbolji način za popravak?

sličice! :-)
Ovaj me pogađa kući. Sjećam se ovog izdanja u jednom od svojih prvih automobila.
@Troggy, Mislim da je ovo uobičajeno prvo iskustvo automobila za dobar dio ljudi. Prva lista za provjeru automobila je ** 1) ** Radi ** 2) ** Ima sigurnosne pojaseve ** 3) ** opušteni nasloni.
četiri odgovori:
#1
+3
trip0d199
2011-03-09 00:16:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Imao je ovaj problem jednom i u starijem kamionu. Postoji nekoliko mogućnosti:

  1. Ponovo ga presvucite. Mogli biste to učiniti sami, ili to učiniti profesionalno. Ako biste to učinili, trebali biste ukloniti obloge iznutra duž krova, a zatim ukloniti tkaninu. Može se pričvrstiti na lim nekim plastičnim kopčama. Morat ćete spasiti što više njih. Zatim donesite odluku želite li u potpunosti ukloniti staru tkaninu, pokriti je ili je jednostavno zategnuti. Zatim stavite novu tkaninu, koristeći malo ljepila u sredini, i upotrijebite neke spajalice kako biste ukrali stražnju stranu tkanine blizu krajeva, koja bi bila prekrivena oblogom. Ponovno instalirajte i trebali biste krenuti!

  2. Podignite to. To biste lako mogli učiniti sami, samo upotrijebite neke male metalne vijke koji odgovaraju boji tkanine.

#2
+3
Patrick
2011-03-09 00:16:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Preporučio bih ljepilo dizajnirano za headlinere (ala Permatex).

Alternativa tome mogao bi biti kontaktni cement, iako biste mogli propustiti malo krvi.

Ako se headliner protegnuo s godinama, možda ćete trebati kupiti novi headliner.

Ili biste možda mogli zalijepiti od sredine prema van i obrezati oblogu na rubovima.
#3
+2
user12998
2015-11-02 03:26:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zatezne zavjese, one koje idu s unutarnje strane okvira prozora. Dobila sam "deblju" (4 dolara + walmart) između prednjih i stražnjih sjedala i "tanju" (2 dolara + walmart) između držača odjeće straga. Trebalo mi je više prostora i rezanci za bazenu bili su izvan sezone, pa sam koristio vodovodne izolacijske rezance (12 stopa za 2 dolara + walmart). Ne tvrdim da sam stručnjak, ali to je bilo brzo i jeftino rješenje za mog Buicka '98.

#4
+1
BrianK
2011-03-22 23:13:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Moj je savjet da ne trošite previše vremena na pokušaje ponovnog postavljanja ljepljivima u spreju. Jednom sam uklonio pokrivač za glavu, a zatim sam strugao svu rastresitu pjenu. Zatim ga ponovno poprskajte i zalijepite. Trajalo je nekoliko mjeseci, ako toliko. Dobio sam još jedan automobil profesionalno presvučen i koštao je manje nego što sam mislio da je i bio je prelijep.

Mogu li pitati koliko košta?


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...