Pitanje:
Buka servo upravljača koja nestaje
JeremyP
2011-03-16 03:19:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Moj e46 M3 pravi kontrolno cviljenje i stenjanje pumpe servo upravljača koja je ili bez PS ulja, ili dahće od zadnjeg daha. Razina ulja je u redu, pa sam odmah skočio na zaključak da je pumpa loša. Ono što mi daje stanku je da buka nestane nakon nekoliko minuta, što se čini neobično. Isključuju li se ovakvi PS zvukovi obično? Upravljanje se osjeća potpuno normalno, još uvijek.

Također, pročitao sam da bi urušeni povratni vod (do pumpe) od PS-nosača mogao uzrokovati iste simptome. Hoće li srušeno crijevo biti vidljivo iz vizualnog pregleda? Kako mogu razlikovati srušeno crijevo od loše pumpe?

Hvala, Jeremy

Čudno, moj E60 M5 radi istu stvar. Provjerio bih da nema povratnih linija. Curi li vam tekućina? Jeste li probali otkinuti sustav ps kako biste provjerili ima li zraka u sustavu?
PS pumpe se samokrvare, pa ne mogu zamisliti da je problem uzrokovan zrakom u vodovima. Također, ne vidim curenje na podu garaže, pa se čini da to ne bi bio uzrok.
Imate li kombinirani / serpentinski remen ili namjenski PS remen, i ako ste namjenski, jeste li sigurni da to nije klizanje remena? Hmm, dobro, upravo sam shvatio da je BMW, pogodit će serpentin i da remen vjerojatno nije problem ...
Sada, u 2017. godini, buka je ista i sustav servo upravljača i dalje radi u redu. Valjda je to normalno.
Dva odgovori:
#1
+5
FossilizedCarlos
2011-06-05 08:35:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mnogo BMW-ova ima buku, ali možda se pumpa pokvari. Ako se dobro sjećam, linije su točno ispod rezervoara. Provjerite jesu li mekani i ako su mekani / žvakaći pretpostavljam da ih možete zamijeniti. Ako je riječ o pumpi, trčite dok ne iskoči, jer su otprilike 400 dolara. Što se tiče linija sa stalka, to su tvrde linije, i ako nisu jasno uklještene, nisam siguran možete li što vidjeti.

chewy je odlična slika za servoupravljač, a istovremeno i apsolutno savršena. Dobro napravljeno! ;-)
@Bob Hvala. Trudim se dati najbolji opis stanja = -)
* Žvakaća * crijeva? ;)
#2
+4
Nathaniel B
2011-06-14 22:27:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Moja pumpa servoupravljača otkazala je otprilike 2 mjeseca nakon buke koju ste opisali. Ja sam u E46 3 seriji. Buka bi bila glasnija pri okretanju manjom brzinom nego što bi bila veća. Radnička snaga i dio dosegli su 1600 USD, jamstvo me tamo spasilo.Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...