Pitanje:
Ispravno mjesto Jack
Bob Roberts
2011-03-08 23:49:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Općenito, gdje je najbolje postaviti dizalicu kako biste spriječili oštećenja prilikom dizanja?

Dva odgovori:
#1
+16
trip0d199
2011-03-08 23:52:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dizalicu treba postaviti ispod člana okvira ili na osovinu. Također, prije nego što se uvučete ispod vozila koje je podigla dizalica, trebali biste imati na mjestu dodatnu potporu, poput postolja dizalice, kako biste se zaštitili u slučaju da dizalica ne uspije.

Imao sam osjećaj za okvir, nisam znao da mogu koristiti osovinu i nisam razmišljao o postoljima dizalica. Hvala vam
Uvijek koristim drveni blok pored dizalice u slučaju da ne uspije.
Jack tribine su apsolutno neophodni. Dizalice cijelo vrijeme klize. +1 za ovaj odgovor.
također, većina automobila ima oznake duž podvozja koje pokazuju gdje treba postaviti nosač. Siguran sam u pouzdanost ovoga, ali moj bi otac, kad postolje dizalice nije bilo dostupno, kao sigurnosnu mjeru koristio gumu automobila (ležeći na boku na zemlji ispod okvira).
Također upotrijebite parkirnu kočnicu i klinove ako su dostupni. (Iako ćete možda htjeti preskočiti prvo, ako radite na kočnicama.)
A nakon što to saznate, provjerite da li svaka garaža koju koristite zna gdje ide dizalica. Imao sam tvrtku koja je proizvela gume i oštetila moj automobil stavljajući dizalicu ispod konstrukcijskog člana, savijajući ga toliko da uvije upravljač!
@Patrick - trik u gumama također je koristan kada mijenjate gumu "na terenu". Stavite novi kotač ispod automobila dok uklanjate stari i obrnuto.
#2
+1
Mark Johnson
2012-04-12 10:29:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tamo gdje su u korisničkom priručniku / tvorničkom servisnom priručniku točke podizanja.Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...