Pitanje:
Kako izvući rasplinjače iz Kawasakija KZ1000 P iz 1983. godine?
Jay Bazuzi
2011-03-10 04:09:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

To je četverocilindrični motor, a ugljikohidrati su tamo stvarno zabijeni. Najbolji način koji znam je olabaviti čizme s obje strane, povući ugljikohidrate i pokušati ih izvući postrance, ali kakva muka! Te su čizme dovoljno krute da je iznošenje ugljikohidrata doista teško.

Kako se to radi?

Tri odgovori:
#1
+6
Troggy
2011-05-14 04:27:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ne brinite, niste jedini koji je morao podnijeti ovu bol ...

Imao sam stari KZ650 i izvukao sam ugljikohidrate iz sličnog dizajna. Kao i vaš, bio je stariji i plastične cijevi za usisavanje zraka bile su vrlo krute. Evo što sam morao učiniti.

  1. Skinite spremnik za plin i odvojite ga od ugljikohidrata.
  2. Izvucite sjedalo da biste pristupili zračnom filtru i zračnoj kutiji.
  3. Izvucite filtar za zrak i vidjet ćete 4 usisne cijevi za ugljikohidrate.
  4. Zračne cijevi za svaki ugljikohidrat trebaju se povući natrag u zračnu kutiju. To je vrlo teško izvesti kada je plastika toliko isušena i kruta. Koristio sam puno WD-40 i alate kako bih ih iscijedio. Postoji nekoliko web stranica na kojima možete naručiti nove cijevi ako na kraju uništite zračne cijevi.
  5. Jednom kada povučete te zračne cijevi, možete osloboditi prednju stranu ugljikohidrata iz usisa i povucite cijeli sklop ugljikohidrata unatrag i van. Također ćete morati odspojiti leptir za gas i moguće jedan ili dva vijka.

Zatim sam očistio svaki ugljikohidrat i vratio ga zajedno. Pomicanje tih pojedinačnih zračnih cijevi prema naprijed i na svoje mjesto zahtijevalo je mnogo rada i pomoć prijatelja. Ponovo sam ga sastavio, ali stvarno sam oštetio i ogrebao zračne cijevi iz zračne kutije. Ipak je izvrsno funkcioniralo, samo je izgledalo loše.

Nova MC soba za chat. Dođi ovamo. http://chat.stackexchange.com/rooms/46288/motorcycle-diaries
#2
+2
kkeilman
2011-03-10 04:32:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Na svom starom biciklu morao sam izvući spremnik za gorivo kako bih izvadio ugljikohidrate.

Ako išta drugo, to će vam olakšati posao u smislu pristupa vašim rukama.

#3
+2
R Perrin
2011-05-27 21:27:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uz Troggyev redoslijed, osigurajte da su stezaljke na zračnim kutijama i usisnom prtljažniku potpuno olabavljene, a korištenje topline iz sušila za kosu ili toplinskog pištolja učinit će gumene čizme znatno gipkijima .Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...