Pitanje:
Kako ukloniti malu udubinu na prednjim vratima automobila?
Kasturi
2011-03-08 04:02:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nedavno je došao momak i zabio se na ulazna vrata mog vozila na parkiralištu. Moje vozilo sada ima malu, ali lako uočljivu udubinu. Postoji li način za uklanjanje udubljenja na jednostavan i stvarno jeftin način?

sve dok nabora nema nabora, profesionalni uređaji za uklanjanje udubljenja mogu u potpunosti ukloniti sve tragove udubljenja. Ako postoji udubljenje, jedina opcija za potpuno uklanjanje je odnijeti ga u autolimariju
Tijekom privatne beta verzije pokušajte izbjegavati nestručna pitanja. Pročitajte http://mechanics.stackexchange.com/questions/ask ako imate pitanja. Zasad se držite pitanja koja bi mehaničari mogli postavljati jedni drugima.
Čini se valjanim pitanjem, sada kad smo više bez beta verzije. Ponovno je postavljeno pitanje (s naglaskom na "učinkovito", a ne "lako i stvarno jeftino") na [Uklanjanje udubljenja sa suvozačkih vrata] (/ q / 29132/15074)
Dva odgovori:
#1
+6
Tom Macdonald
2011-03-08 04:05:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Usis je odgovor. Držač za usisavanje možete kupiti u željezariji, ali ako je udubina dovoljno plitka (tj. Ugurana, a ne stvarno udubljena), to može učiniti toaletni klip.

klip za WC ... stvarno ..? trebali probati danas
Zaista ovisi o udubljenju, zato nemojte se previše nadati, ali barem je jeftino!
#2
+3
Doug Porter
2011-03-08 04:06:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Iako smo mu se svi smijali, prijatelj je upotrijebio izvlakač udubljenja As-Seen-On-TV i on je zapravo izbio udubljenje na njegovom kvartu. Nije savršeno, ali to je učinilo na njegovo zadovoljstvo. Također možete skinuti unutarnju ploču vrata kako biste je mogli gurnuti i s druge strane.Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...