Pitanje:
Koji je vijak zamjena za vijke prednje ljuljačke na karavan Subaru WRX iz 2004.?
Bob Cross
2011-03-09 06:47:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zamjenjujući svoje istrošene krajnje veze nedavno lijepim Kartboyevim komadima, primijetio sam da imam zaplijenjeni vijak na jednom od stražnjih karika. Uspio sam dobiti kratkotrajnu zamjenu dok nisam naručio novi Kartboyov vijak, ali primijetio sam da nemaju vijke za prednje dijelove vagona.

Koje su specifikacije za prednji vijak na njihajućoj traci krajnji link za 2004 WRX vagon? Postoji li jednostavan izvor za takav dio?

Hmmmm, mislio bih da je prodavač ili spasilačko dvorište najbolje mjesto za točnu zamjenu?
Dva odgovori:
#1
+7
rmalouf
2011-03-15 03:24:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Na mreži postoji izvrsni katalog dijelova Subaru. Mislim da ovo je crtež koji želite. Nisam siguran što mislite pod "prednjim" svornjakom - nije li jedan izravno iznad drugog?

vrlo blizu - stvarna slika je ova: http://opposedforces.com/parts/impreza/us_g11/type_20/suspension_and_axle/front_suspension/illustration_1/ Promijenite svoj odgovor i prihvatit ću ga. Hvala!
Oprostite, zbunili smo se ... prednji vijci, stražnji karike ... sada je popravljeno!
#2
+2
S_Niles
2011-03-09 11:55:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Najbolji izvor je vaš lokalni prodavač. Ovisno o tome koliko su dobri dijagrami dijelova, narušavanje ispravnog vijka može biti bolno. Ako to učinite putem interneta ili putem telefona, velika je vjerojatnost da će naručiti pogrešnu. Idite do brojača dijelova i pogledajte sliku kod stručnjaka za dijelove. Nadamo se da je na točan vijak dovoljno lako ukazati.

Šanse su da će ga morati posebno naručiti. Ako naiđe pogrešan, ne morate brinuti o isporuci naprijed-natrag.

Postoje neki stvarno dijagrami loših dijelova, čak i u službenim prodajnim salonima.

Ovdje vrlo dobro savjetujem o kretanju po pitanju učinkovitog pronalaženja ispravnog dijela. Vrlo često se pogrešno dobiva dio vremena ili dva ...


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...