Pitanje:
Pladanj ispod mog spremnika za benzin je udubljen. Na što bih trebao biti svjestan prije ispuštanja i uklanjanja spremnika za gorivo?
Cᴏʀʏ
2011-03-08 18:58:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Udubio sam ladicu ispod spremnika za gorivo, smanjivši kapacitet za otprilike galon. Široka je udubina; nema oštećenja na plastici. Želio bih ispustiti spremnik i izbiti udubljenje u aluminijskoj ladici. Ispuštanje plina, uklanjanje cijevi za gorivo, crijevo za punjenje, struja koja ide do benzinske pumpe i trake izgledaju prilično jednostavno.

Ono što ne znam je:

  • Kad sve priključim, hoće li se auto opet upaliti? Ne znam točno kako će automobil podnijeti bilo koji zrak koji je ušao u vodove ili će se automatska pumpa prigušnice i plina pobrinuti za sve?

Čuo sam neke automobile, nakon ponestane benzina, treba ga napuniti do određene razine prije nego što pokušaju ponovno pokrenuti. Trebam li spremiti mali spremnik ili spremnik od 5-6 litara? Ono malo što iscijedim vjerojatno se neće vratiti u spremnik.

To je Pontiac G6 iz 2007. - zna li netko je li spremnik pričvršćen na dno šasije bilo čime drugim osim trakama? Vidio sam da neki automobili imaju kopču ili vijak ispod sjedala straga.

Hvala!

Jedan odgovor:
#1
+6
S_Niles
2011-03-09 01:47:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pumpa za gorivo u kombinaciji s regulatorom tlaka goriva treba paziti na sav zrak u vodovima. Ako vam se ne sviđa ideja neprekidnog pokretanja automobila sve dok se ne pokrene (trebalo bi oko 3 ciklusa), onda okrenite ključ u položaj "uključeno", a da ga ne pokrenete. To uzrokuje rad pumpe za gorivo, jer puni sustav za gorivo u očekivanju pucanja. Možda čujete kako pumpa radi. Isključite ga i uključite nekoliko puta, a regulator tlaka goriva trebao bi omogućiti gorivu da dođe do mlaznica. U ovom bi se trenutku trebao pokrenuti.

Sve dok ima dovoljno goriva da okruži pumpu za gorivo, crpka će ga moći podići i poslati naprijed. Na većini automobila trebalo bi biti u redu od 2-3 galona.

Za ovaj vam automobil stvarno treba potpuni priručnik za popravak da biste odgovorili na ostatak. Možda postoje dodatna sidra ili posebna razmatranja kako spustiti spremnik kako biste izbjegli lomljenje linija koje se ne mogu vidjeti iznad spremnika.

Svakako pripazite na statičnost dok radite oko svih tih dimova .Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...